Specificaties

Kerkstraat 105Muntendam

Vraagprijs
€ 179.500,- k.k

Aanvaarding
In overleg

Type
In het centrum van Muntendam gelegen vrijstaande woning met een vrijstaande houten berging en zeer riante achtertuin.

Kerkstraat 105Muntendam

In het centrum van Muntendam gelegen vrijstaande woning met een vrijstaande houten berging en zeer riante achtertuin. De woning is gelegen aan een besloten weg welke alleen toegankelijk is voor fietsers en bestemmingsverkeer. Dit maakt dat alle voorzieningen op loopafstand zijn maar men kan ontsnappen aan de drukte van het centrum. De woning is ideaal gepositioneerd op de kavel en kent een diepe en verzorgde achtertuin welke rondom bereikbaar is.

Indeling: hal/entree aan de zijkant van de woning, proviandkast met kelderruimte, semi-open keuken met een gasstel, oven, afzuigkap, wasbak en inbouwkoelkast, woonkamer in de gehele breedte van de woning aan de voorzijde. Via de keuken gaat men naar de extra kamer welke als kantoor of derde slaapkamer kan fungeren. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin en is zeer ruim. Hier treft men het toilet aan en de c.v.-installatie alsmede de wasaansluitingen.

Verdieping: via de ruime overloop bereikt men een tweetal ruime slaapkamers en de eenvoudige badkamer met douche en wasbak.

De woning is zeer verzorgd en kent een bescheiden voortuin en mooi aangelegde achtertuin met een vrijstaande houten berging, zithoek, siertuin en grote karpervijver.

Bijzonderheden:

* kunststof kozijnen aan de voorzijde en HR++ glas in de gehele woning,
* zeer goed onderhouden,
* nieuwe C.V. ketel van mei 2020,
* verrassend diepe achtertuin.