Specificaties

Hereweg 67Meeden

Vraagprijs
€ 410.000,- k.k

Aanvaarding
In overleg

Type
Vrijstaande woning op een ruime kavel

Hereweg 67Meeden

Met de blik op oneindig. Je haren in de wind. Toen je van de winter begon, leek elke meter er eentje te veel. Om over de spierpijn maar niet te beginnen. Nu gaat het elke ronde gemakkelijker. De juiste cadans te pakken. Zo hou jij het nog kilometers vol. Ren jij de kop leeg, zoals ze dat hier zeggen. Het voorjaar tegemoet. Langs de rand van de akkers, waar de eerste krokussen boven het maaiveld uitkomen.
Verderop tekenen de contouren van het dorp zich steeds duidelijker af tegen de horizon, de eindstreep in zicht. Met een glimlach op je gezicht zet je aan voor het laatste stuk. Jij hebt de smaak te pakken!

Centraal tussen de dorpskern en toegangswegen naar Veendam en Ommeland, ligt deze sfeervolle vrijstaande woning met energielabel C. Achter deze gevel gaat zoveel meer ruimte verscholen dan je wellicht zou verwachten. Deze plek vormt de ideale combinatie tussen vrijheid en ruimte, maar met veel privacy en vooral zonder het sfeervolle en knusse karakter te verliezen. Achter de woning ligt de diepe tuin, die fraai is aangelegd. Daarnaast is er een royale dubbele garage en eigen oprit.

Indeling:
Vanaf de oprit stap je de ruime entree met planken vloerdelen binnen. Je merkt het gelijk, hier ben je welkom. Dit is een woning met karakter.
In de landelijke keuken (ca. 13m²) zal menig kookliefhebber zich thuis voelen. Bliktrekker is het grote fornuis onder de schouw. Dat naast voldoende plek voor je pannen, ook beschikt over een royaal bemeten oven. Er is veel werk- en bergruimte. Achter de suitedeuren vind je de ruime eethoek, uitnodigend voor gezellige avonden samen. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe je daarna, met een wijntje nog in de hand, je nestelt bij de warmte van de houtkachel. De living (ca. 50m²) is sfeervol ingericht, met zorg gerenoveerd en met behoud van details die bijdragen aan het knusse gevoel.
De hal biedt toegang tot maar liefst vier slaapkamers (resp. ca. 9m², 9m², 11m² en 21m²). De oude stalraampjes zijn bewaard gebleven. Voor het comfort en extra daglicht zijn er dakvensters geplaatst. Laatstgenoemde slaapkamer ligt aan de tuinzijde. Bij mooi weer moet heerlijk zijn, te slapen met de tuindeuren geopend. Of ’s ochtends naar buiten te kunnen stappen, voor een bakje koffie onder de overkapping of met blote voeten in het gras. Aansluitend aan de slaapkamer is plek voor een kleedruimte met eigen wastafel.
Tot slot is toegang tot de wasruimte (ca. 4m²) met witgoedaansluiting en c.v.-opstelling. Separaat vind je het toilet.
Verdieping: vanaf de overloop heb je toegang tot een flinke hoeveelheid bergruimte, nog twee slaapkamers (ca. 11m² en 18m²). Ook de badkamer (ca. 5m²) vind je hier. Deze is voorzien van een ligbad, doucheruimte, wastafel en tweede toilet.

Buiten:
Hier vind je voor ieder wat wils. Direct achter de woning is een overkapping (ca. 20m²), terras en loop je zo de diepe tuin in. Achter de dubbele garage (ca. 30m²) is een inpandige berging (ca. 14m²), eveneens met overkapping (ca. 10m²). Net achter de fruitbomen, aan de rand van de tuin vind je een chalet met sauna. Liever even afkoelen? Ook daaraan is gedacht, er is een buitendouche aangelegd.

Bijzonderheden:
– Energielabel C
– Maar liefst 6 slaapkamers
– Diepe tuin.