Specificaties

J. Kammingastraat 32Wildervank

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k

Aanvaarding
In overleg

Type
Vrijstaande woning

J. Kammingastraat 32Wildervank

Donkere wolken pakken zich samen. Vanmiddag zat je nog in de laatste zonnestralen op het terras, met een dampende mok thee. De geur van de vers gesneden gember, met een vleugje citroen. Daar bij dat zaakje, aan het plein in Assen. Na die heerlijke zomer waaraan geen einde leek te komen, doet de herfst nu versneld zijn intrede. Je hebt het lang volgehouden in je korte broek. Je benen gebruind door al die dagen in de tuin. Wat heb je ervan genoten. Een keer moest het ervan komen. Ineens lijken de dagen korter te worden, lonkt de houtkachel en ben je blij met de voorraad hout die je afgelopen najaar zo keurig hebt opgestapeld tegen de achterkant van de garage.
De dalende temperatuur is aanleiding voor je bezoek aan de Drentse hoofdstad, je kledingkast vraagt om een gepaste uitrusting en daarvoor ben je vanmiddag goed geslaagd. Jij kunt er weer tegen.
Terwijl de bus de provinciegrens passeert, weet jij dat je er bijna bent. Nog even, dan zie je door de beregende ruiten het begin van het traditionele lint van Wildervank. Voor jou het moment om je tassen te verzamelen en je jas dicht te knopen. Bij de volgende halte stap je uit. De laatste meters naar huis op een holletje, gelukkig vlakbij. Wat is het hier fijn thuiskomen!

Met zicht op het water, ligt aan de J. Kammingastraat in Wildervank, deze vrijstaande woning met energielabel C. Naast de aanwezigheid van de ruime badkamer op de begane grond, is het ook mogelijk om daarbij een slaapkamer te realiseren.
Het beschikt onder meer over een royale tuin op het westen. Nu de huidige eigenaar het Groningse land na vele jaren woonplezier wenst te verruilen voor een stap richting het westen, mogen wij deze ruim bemeten woning aanbieden.

Indeling:
Zijentree/hal, L-vormige living (ca. 38m²) met sfeervolle houtkachel, deze allesbrander zorgt voor een aangename warmte, en maakt dit een fijne plek om te vertoeven. De woonkamer biedt veel lichtinval door de aanwezigheid van veel beglazing en zicht op de passerende pleziervaart in de zomermaanden.
Aangrenzend vind je de keuken (ca. 14m²) met degelijke hoekopstelling. Vanuit daar is er toegang tot de bijkeuken (ca. 7m²) met c.v.-opstelling en de wasruimte (ca. 8m²). Naast plek voor de wasmachine en droger op aangename werkhoogte, is er ook kastruimte en de deur naar de tuin.
De naastgelegen kamer (ca. 8m²) zou dienst kunnen doen als slaapkamer of thuiswerkplek. Vanuit de hal bereik je tenslotte nog de centraal gelegen royale badkamer (ca. 9m²) met ligbad (bubbelbad), doucheruimte en wastafel. Separaat is het toilet gesitueerd.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp.ca. 8m², 9m² en 16m²). Vanuit één van de slaapkamers is er toegang tot de zolderberging (ca. 15m²).
Vliering: extra bergruimte onder de nok.

Buiten:
Op het westen ligt de royale tuin met gazon en groot terras direct achter de woning.
Het gootwerk rondom de woning dient te worden vernieuwd. Deze werkzaamheden zijn reeds gepland voor het voorjaar van 2023, de kosten worden geheel voldaan door de huidige eigenaar.
De oprit naast het huis, is zo ruim dat je er met de auto langs zou kunnen om de verrassend diepe garage te bereiken.

Bijzonderheden:
• Mogelijkheid tot slaapkamer op de begane grond.
• Mogelijkheid tot een extra kamer op de zolder.
• Nieuw kunststof gootwerk wordt in het voorjaar van 2023 aangebracht.
• Royale tuin met veel privacy.
• Dichtbij openbaar vervoer richting het centrum en station van Veendam en richting Assen.