Specificaties

Ludensweg 109Winschoten

Vraagprijs
€ 195.000,- k.k

Aanvaarding
In overleg

Type
Vrijstaande woning op een ruime kavel

Ludensweg 109Winschoten

Boven een dampende mok koffie lees jij de krant. Rustig wakker worden. Doordeweeks wil het je wel eens gebeuren, iets te lang blijven liggen en dan moeten haasten om op tijd te kunnen vertrekken. Vandaag niet. Een lang weekend voor de boeg. Je kijkt op je horloge, nog steeds geen reden om te haasten. Heerlijk. Over een half uurtje trek jij je schoenen aan en wandel je in de ochtendzon naar het centrum. Midden in het bruisende hart van Winschoten, ben jij wekelijks te vinden op de zaterdagmarkt. Struinen langs de kraampjes, waar alle verse producten op je liggen te wachten voor de lasagne die jij van plan bent vanavond te maken. Dit is waar jij je thuis voelt, een glimlach op je gezicht. Jij hebt er zin in!

Op loopafstand van het centrum van Winschoten, met tal van voorzieningen en treinstation, ligt aan de Ludensweg dit vrijstaande woonhuis met vrijstaand stenen garage. De centrale ligging maakt dit woonhuis een ideale uitvalsbasis. Het woonhuis is voorzien van een diepe achtertuin op het zuidoosten. Van elke zonnestraal profiteer jij mee, op het dak liggen namelijk diverse zonnepanelen.
Nu de huidige eigenaren de volgende stap maken in hun wooncarrière, mogen wij het namens hen aanbieden.

Indeling: Entree/hal, van waaruit je binnenstapt in de woonkamer, waar de warmte van de pelletkachel een aangename warmte verspreidt. De woonkamer is verbonden met de keuken, die is voorzien van een keurige, lichte opstelling. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluiting en kastruimte. Daarnaast vind je hier een slaapkamer (ca. 11m²), thans in gebruik als eetkamer. Zowel vanuit de bijkeuken, als ook vanuit de slaapkamer is er toegang tot de tuin. De retro badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel, separaat is er een toilet met fontein.
Verdieping: overloop met kastruimte, 2 slaapkamers (ca. 8m² en 10m²). Bergzolder (ca. 8m²).

Bijzonderheden:
– Slaap- en badkamer op de begane grond
– Zonnepanelen
– Diepe achtertuin
– Garage.