Specificaties

Nieuweweg 64Muntendam

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k

Aanvaarding
In overleg

Type
Vrijstaande woning op een ruime kavel

Nieuweweg 64Muntendam

Het schelpenpad onder je voeten knarst bij elke stap. Dit is je favoriete stuk, parallel aan het water, genietend van de vergezichten over de akkers en altijd wind tegen. De eindstreep in zicht, jij slaat rechtsaf en zet aan voor de laatste sprint. Als je de Heemtuin achter je laat en de bewoonde wereld in stapt, mag je op adem komen. Jouw ronde zit erop, net iets sneller gedaan dan de vorige training. Het laatste stuk naar huis wandel je. Straks een hete douche en dan nog even de tuin in. Met een kop thee in de avondzon onder de veranda. Heerlijk, in de diepe tuin is er altijd wel een zonnig plekje te vinden. Wat is het hier fijn wonen!

Aan de Nieuweweg in Muntendam, vlakbij natuurgebied de Heemtuin en op loopafstand van de dorpskern ligt deze vrijstaande woning. Achter de typische jaren dertig gevel vind je een grondig verbouwd, sfeervol woonhuis. Naast een flinke aanbouw, zijn recent zowel de keuken als badkamer gerenoveerd. Ook hebben de huidige bewoners gedacht aan het verduurzamen van de woning. Zo hebben ze zonnepanelen, kunststof kozijnen, dakisolatie en een nieuwe meterkast geplaatst. Dit alles draagt bij aan een lage maandlasten.
De diepe tuin beschikt over een tuinhuis met royale veranda.
Nu de verbouwing nagenoeg is afgerond, gaan de huidige eigenaren op zoek naar een nieuwe uitdaging. Namens hen mogen wij dit woonhuis aanbieden.

Indeling: Zijentree/hal met toilet, toegang tot de sfeervol ingerichte en speelse living. Door de vele raampartijen en de aangename lichtinval lijkt het lichte balkenplafond nog hoger. Er is plek voor een ruime eettafel, die naadloos overgaat in de keuken met luxe opstelling, kastenwand en diverse inbouwapparatuur. Ook is er toegang tot de provisiekelder. In de aanbouw van de woning vind je een royaal bemeten multifunctionele bijkeuken met voldoende bergruimte, witgoedaansluiting en deur naar de tuin. Vanuit de bijkeuken bereik je de slaapkamer en badkamer. Deze is voorzien van een hoogwaardige afwerking, met douchecabine, ligbad, dubbele wastafel met badmeubel en tweede toilet.
Verdieping: overloop, slaapkamer. Over de gehele verdieping vind je bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: Eigen oprit met poort naar de diepe tuin. Naast de houten tuinschuur is een royale veranda aanwezig.

Bijzonderheden:
– Royaal uitgebouwd
– Recent grondig gemoderniseerd
– Slaap- en badkamer op de begane grond
– Diepe tuin met royale veranda